Team

Team De strijkmande
ENTHOUSIAST, KLANTVRIENDELIJK & GEDREVEN

Maak kennis met Team Strijkmande

Zoals onze naam doet vermoeden, startte De Strijkmande zo’n 8 jaar geleden als strijksalon met dienstencheques. Al snel kwam de vraag of we ook huishoudhulp met dienstencheques konden aanbieden, en zo geschiedde.

Het team o.l.v. Janicka bleef stelselmatig groeien. Vandaag telt het zo’n 50-tal enthousiaste collega’s. Toeval of niet, het zijn stuk voor stuk dames die allemaal even gemotiveerd zijn om de klanten te helpen!

“Topwerk doen jullie! Blij jullie te leren kennen. Nu kan ik genieten van tijd met de kinderen. En die kindjes komen ook graag langs bij jullie”

Tevredenheid van klanten én medewerkers staat centraal bij De Strijkmande. Zo volgde Janicka een coachingstraject bij Harvest dat bekroond werd met een award als toffe werkplaats!

Hartelijke ontvangst

Janicka zorgt voor een duidelijke planning en ondersteunt ook op administratief vlak. Flexibiliteit is wat haar aanpak typeert. Bel gerust of spring eens binnen, je wordt altijd met open armen verwelkomd!
Janicka en Elle De Strijkmande

Hartelijke ontvangst

Janicka en Ella zijn perfect op elkaar ingespeeld. Janicka zorgt voor een duidelijke planning, Ella ondersteunt op administratief vlak. Flexibiliteit is wat hun aanpak typeert. Bel gerust of spring eens binnen, je wordt altijd met open armen verwelkomd!

Ons team vervoegen?

Wil je dichtbij huis werken? Hou je ervan om mensen een schone thuis te geven? Aarzel niet ons te contacteren en jezelf voor te stellen!

Team De strijkmande

Meer weten over de werking van ons strijksalon?

Spring gerust eens binnen!

Meer weten over de werking van ons strijksalon?

Spring gerust eens binnen!
De Strijkmande strijkatelier

Openingsuren strijksalon

Maandag tot donderdag:
van 6u00 – 12u00 & 12u15 – 18u30

Vrijdag: 6u00-12u00 en 12u15-18u00

Zaterdag: 9u00-12u00

Gesloten op zon- en feestdagen.