Strijkservice

Strijkservice met dienstencheques
EEN KREUKVRIJ RESULTAAT

Strijkservice met dienstencheques

Meer tijd overhouden voor leuke dingen? Laat het strijken maar aan ons over! In ons professioneel strijkatelier zorgen onze ervaren strijksters elke dag voor onberispelijke strijkresultaten. 

Na 3 dagen kan je het gestreken wasgoed terug komen ophalen. Op het onverwachts toch iets dringend nodig? Wij kijken graag wat we kunnen regelen. Zo vertrek je met een gerust gemoed op zakenreis of naar dat lastminute-diner.

Contactgegevens

“Topwerk doen jullie! Blij jullie te leren kennen. Nu kan ik genieten van tijd met de kinderen. En die kindjes komen ook graag langs bij jullie”

Het betere strijkwerk

Hiervoor rekenen we 1 dienstencheque per strijkuur. Hoeveel kledingstukken we in dat uur kunnen strijken, hangt af van hoe we ze ontvangen. Een hemd dat netjes op een wasrek is gedroogd, vraagt immers minder werk dan eentje dat na enkele uren uit de droogkast werd gevist. Hoe dan ook, wij gaan voor een gladgestreken resultaat!

Het betere strijkwerk

Meer weten over de werking van ons strijksalon?

Spring gerust eens binnen!

Meer weten over de werking van ons strijksalon?

Spring gerust eens binnen!

Strijksalons

We hebben sindskort een tweede strijksalon in Meulebeke. Hieronder kunt u de contactgegevens en openingsuren terugvinden van onze twee strijksalons.

Openingsuren strijksalon

AARSELE

Ma-do: van 6u00 – 12u00 & 12u15 – 18u30
Vrijdag: 6u00-12u00 en 12u15-18u00
Zaterdag: 9u00-12u00
Gesloten op zon- en feestdagen.

Openingsuren strijksalon

MEULEBEKE

Ma-do: van 6u30 – 14u30
Vrijdag: 6u30-12u30
Gesloten op zaterdag ,zon- en feestdagen.

Strijkpunten

Wilt u de eerste keer beroep op ons doen? Gelieve dan telefonisch contact op te nemen met onze thuisstrijkster om  verder af te spreken.